Klanten vertellen Elke zondagochtend gaat mijn wekker om 07.15

Elke zondagochtend gaat mijn wekker om 07.15 zodat ik naar Breda kan rijden om de bodycombat-les van Louise te volgen. Sommige mensen vragen me waarom ik niet gewoon in Etten-Leur ga sporten, maar die hebben Louise nog nooit ontmoet. En ik ben niet de enige die eigenlijk stiekem voor haar komt in plaats van voor de Basic Fit.

Louise geeft me zoveel positieve energie. Een les met haar is een vrolijk lichtpuntje in mijn week. Want haar lessen zijn naast hard zweten en helemaal kapot gaan ook ontzettend leuk en vreselijk gezellig. Ze geeft humor en sfeer aan wat bij andere instructeurs een gewoon lesje combat of pump zou zijn. Ze spoort je aan waar nodig, daagt je uit om verder te gaan op een manier die gewoon werkt. Ze heeft ook begrip en alternatieven als je het met jouw lichaam niet allemaal kan. Iets wat voor mij belangrijk is, want ik heb nogal wat oude blessures. En ze heeft goeie humor en maakt de hele zaal aan het lachen tussen de oefeningen door; wat het harde werken zoveel leuker maakt! Ik sta 90% van de les met met lach op mijn gezicht (en het zweet letterlijk overal).

Naast haar wekelijkse lessen heb ik ook al ruim 6 jaar personal training van Louise. Ze luistert goed naar wat ik wel en niet leuk vind, want ze weet dat de motivatie snel verdwijnt als de training niet bij me past. En ze geeft me lessen die aansluiten bij wat mij uitdaagt. Dankzij Louise kickbox ik nu 6 jaar met veel enthousiasme. En een half uurtje is al genoeg want ze weet je met een lach op haar gezicht helemaal af te matten. Ze kiest de training die bij je past, zowel lichamelijk als mentaal, en ze geeft je zoveel positieve energie dat je uitkijkt naar die 30 minuten, ondanks dat je weet dat je het zwaar gaat krijgen. Ik ben zoveel fitter en sterker dankzij haar en dat allemaal met een lach op mijn gezicht.

Louise bruist en ze brengt dat over op aan wie ze ook lesgeeft. Ze weet wat ze doet door jarenlange ervaring en mensenkennis. Ze voelt je aan. Als je eenmaal training van haar gehad hebt dan wil je nooit meer anders. Daarom sta ik (bijna) elke zondag om 07.15 met veel plezier op.

Tamara